I lehtë, i shpejtë, i zgjuar
Smartfin, partneri strategjik i biznesit tuaj
Dëshironi të :
 Më Shumë

Smartfin, partneri ligjor i më shumë se 10,000 sipërmarrësve

Vlerësimi juaj!
Dëshironi të :


Krijoni BiznesKrijoni ShoqatëMenaxhoni BiznesinDeklaroni PasurinëKonsultoheni


Më Shumë
Na Mbështesin      logo logo logo
Krijoni dhe menaxhoni biznesin tuaj me Smartfin!

Partner ligjor i biznesit tënd.

Play Video

Si funksionon?

ZGJIDHNI STRUKTURËN E DUHUR LIGJORE

Përdorni mjetet tona për t’ju ndihmuar të gjeni strukturën e duhur ligjore për nevojat tuaja

KRIJO DOKUMENTIN TËND

Përgjigju pyetjeve të thjeshta. Smartfin krijon një dokument të bërë me porosi

MENAXHONI FOMALITETET TUAJA

Prefekturat, NIPT, etj: Smartfin kujdeset për gjithçka

imazh

ALDO MUÇAJ - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona.Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale.Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »
imazh

EMRI MBIEMRI - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona.Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale.Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »
imazh

EMRI MBIEMRI - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona.Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale.Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »

Një shërbim i projektuar nga sipërmarrësit, për sipërmarrësit


Thjeshtë dhe i shpejtë

Krijoni dokumentet tuaja dheplotësoni formalitetet tuajanë më pak se 10 minuta

Mësoni më shumë


Çmim i pa-konkurueshëm

Kurseni deri në 80% në tarifat tuaja ligjore


Mësoni më shumë


Dokumente të besueshme

Programi ynë krijon dokumentetë besueshme të përshtaturapër biznesin tuaj

Mësoni më shumë
imazh
imazh

Ekspertët tanë janë këtu
për t'ju ndihmuar

Ekspertët: Kontaktoni ekspertët tanë tani me telefon ( +355 69 123 456 7) ose me chat .

Bisedoni me një
profesionist

Nëse është e nevojshme, avokatët tanë, noterët dhe partnerët e kontabilistëve të licencuar janë në dispozicionin tuaj për t'ju këshilluar. Na telefononi për t'u lidhur.
  +355 69 123 456 7 
Ata flasin për ne     logo logo
Dëshironi të :


Krijoni BiznesKrijoni ShoqatëMenaxhoni BiznesinDeklaroni PasurinëKonsultoheni


Më Shumë

Regjistrohu tani
për të marrë informacionin tonë të fundit

Krijo biznes

Bëhuni vetë-sipërmarrës
Krijimi i një SASU
Krijimi i një SAS
Krijimi i një SARL
Krijimi i një EURL
Krijimi i një SCI

Menaxho  biznesin

Transferimi i zyrës së regjistruar
Ndryshimi i emrit
Ndryshimi i Presidentit (SAS, SASU)
Ndryshimi i menaxherit (SARL, EURL, SCI)
Ndryshimi i objektit social
Miratimi i llogarive
Likuidimi i shpërbërjes
Mbledhja e faturës
Regjistrimi i markës tregtare

Fletët më të mira praktike

Hapat e fillimit të një biznesi
Si të krijoni një SASU?
Si të krijoni një SAS?
Si të krijoni një SARL?
Si të krijoni një EURL?
Si të bëheni vetë-sipërmarrës?
Si të depozitoni një markë tregtare?
Si të sigurohet rimarrja e një fature?

Shërbimet tona

Asistencë ligjore
Menaxho llogarinë tënde
Intervistë me një Ekspert
Shërbimi i pajtueshmërisë
Monitorimi i markës
Simulimi i detyrimeve sociale
Zgjidhni formën tuaj ligjore
Modeli i planit të biznesit
Modeli i statusit SASU
Modeli i statusit SAS
Statusi i modelit SARL
Modeli i statusit EURL
Udhëzues për krijimin e bizneseve

Kontakt

Telefoni : +355 69 100 000 0
Email : [email protected]
1001 Tirana, Albania

Shkëmbimet tuaja me Smartfin mbrohen me çertifiaten tonë të respektimit të jetës private .
Smartfin është zhvilluar në Tiranë/Albania. Në përputhje me rregulloret në fuqi, Smartfin lejon përdoruesit të krijojnë aktet e tyre ligjore dhe ofrojnë një shërbim kontakti me profesionistët ligjorë. Përdorimi i shërbimit i nënshtrohet kushteve tona të përgjithshme . Për më shumë informacion, konsultohuni me njoftimet tona ligjore .
Na kontaktoni: [email protected] ose, telefon: +355 69 123 456 7

Close Menu