Smartfin menaxhon të gjitha formalitetet tuaja ligjore

Ju dëshironi të :
 Shihni dokumente te tjera

Smartfin, partneri ligjor i me shume se 10,000 sipërmarrësve

Vlerësimi juaj!
Na Mbështesin      logo logo logo logo logo
Krijoni dhe menaxhoni biznesin tuaj me Smartfin!

Partner ligjor i biznesit tënd.

Play Video

Si funksionon?

ZGJIDHNI STRUKTURËN E DUHUR LIGJORE

Përdorni mjetet tona për t’ju ndihmuar të gjeni strukturën e duhur ligjore për nevojat tuaja

KRIJO DOKUMENTIN TËND

Përgjigju pyetjeve të thjeshta. Smartfin krijon një dokument të bërë me porosi

MENAXHONI FOMALITETET TUAJA

Prefekturat, NIPT, etj: Smartfin kujdeset për gjithçkaEMRI MBIEMRI - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona. Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale. Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »


EMRI MBIEMRI - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona. Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale. Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »


EMRI MBIEMRI - KONSULENT

UNË BESOJ SE SMARTFIN TË JETË PARTNERI LIGJOR I KOMPANISË TUAJ

Përvoja e shkëlqyer me Smartfin. Ato janë efikase, të shpejtë dhe i përgjigjen të gjitha pyetjeve tona. Ata gjithashtu kujdesen për veprimtarinë bankare dhe të kontabilitetit, është mbrojtës në kohë reale. Në më pak se 48 orë u krijua kutia ime. »

Një shërbim i projektuar nga sipërmarrësit, për sipërmarrësit


Thjeshtë dhe i shpejtë

Krijoni dokumentet tuaja dhe plotësoni formalitetet tuaja në më pak se 10 minuta

Mësoni më shumë


Çmim i pa-konkurueshëm

Kurseni deri në 80% në tarifat tuaja ligjore


Mësoni më shumë


Dokumente të besueshme

Programi ynë krijon dokumente të besueshme të përshtatura për biznesin tuaj

Mësoni më shumë

Ekspertët tanë janë këtu
për t'ju ndihmuar


Ekspertët: Kontaktoni ekspertët tanë tani me telefon ( +355 69 123 456 7) ose me chat .

Bisedoni me një
profesionist

Nëse është e nevojshme, avokatët tanë, noterët dhe partnerët e kontabilistëve të licencuar janë në dispozicionin tuaj për t'ju këshilluar. Na telefononi për t'u lidhur.
Ata flasin për ne     logo logo logo logo logo
Ju dëshironi të :

Filloni nje BiznesKrijoni nje ShoqateMblidhni nje fatureDergo nje DokumentNdrysho statusin tend


Shihni dokumente te tjera

Regjistrohu tani
per te marre informacionin tonë fundit

Filloni një biznes

Bëhuni vetë-sipërmarrës
Krijimi i një SASU
Krijimi i një SAS
Krijimi i një SARL
Krijimi i një EURL
Krijimi i një SCI

Menaxho një biznes

Transferimi i zyrës së regjistruar
Ndryshimi i emrit
Ndryshimi i Presidentit (SAS, SASU)
Ndryshimi i menaxherit (SARL, EURL, SCI)
Ndryshimi i objektit social
Miratimi i llogarive
Likuidimi i shpërbërjes
Mbledhja e faturës
Regjistrimi i markës tregtare

Fletët më të mira praktike

Hapat e fillimit të një biznesi
Si të krijoni një SASU?
Si të krijoni një SAS?
Si të krijoni një SARL?
Si të krijoni një EURL?
Si të bëheni vetë-sipërmarrës?
Si të depozitoni një markë tregtare?
Si të sigurohet rimarrja e një fature?

Shërbimet tona

Asistencë ligjore
Menaxho llogarinë tënde
Intervistë me një Ekspert
Shërbimi i pajtueshmërisë
Monitorimi i markës
Simulimi i detyrimeve sociale
Zgjidhni formën tuaj ligjore
Modeli i planit të biznesit
Modeli i statusit SASU
Modeli i statusit SAS
Statusi i modelit SARL
Modeli i statusit EURL
Udhëzues për krijimin e bizneseve

Kontakt

Telefoni : +355 69 100 000 0
Email : [email protected]
1001 Tirana, Albania

Shkëmbimet tuaja me Smartfin mbrohen me çertifiaten tonë të respektimit të jetës private .
Smartfin është zhvilluar në Tiranë/Albania. Në përputhje me rregulloret në fuqi, Smartfin lejon përdoruesit të krijojnë aktet e tyre ligjore dhe ofrojnë një shërbim kontakti me profesionistët ligjorë. Përdorimi i shërbimit i nënshtrohet kushteve tona të përgjithshme . Për më shumë informacion, konsultohuni me njoftimet tona ligjore .
Na kontaktoni: [email protected] ose, telefon: +355 69 123 456 7

Close Menu